Mai mulţi elevi au fost stropiţi cu kerosen căzut din cer! În ce stare se află copiii

Mai mulţi elevi au fost stropiţi cu kerosen căzut din cer! În ce stare se află copiii © wikiwand.com

O întâmplare bizară a avut loc într-o şcoală din Los Angeles, după ce mai mulţi elevi au fost stropiţi cu kerosen căzut din cer.

Un avion al companiei americane Delta Air Lines s-a confruntat cu mai multe probleme la rezervor, zborul înspre Shanghai fiind anulat, iar avionul nevoit să se întoarcă pe aeroportul din Los Angeles. Aparatul a aterizat fără probleme, însă, înainte de asta, a aruncat o parte din carburant, pentru a scăpa de surplusul ce îngreuna avionul în vederea aterizării.

Problema cea mai mare a apărut în momentul în care s-a realizat că locul în care a fost aruncat combustibilul era o şcoală care se afla la 25 de km de aeroport. Autorităţile s-au sesizat imediat şi au oferit îngrijiri copiilor şi adulţilor care prezentau iritaţii şi probleme respiratorii, aflându-se în curtea şcolii în momentul în care a avut loc întâmplarea. Conform spuselor pompierilor, nu a fost necesară spitalizarea în cazul celor care au acuzat diferite probleme. 

Agenţia Amerciană FAA a declarat că s-a deschis o anchetă în privinţa acestui incident: "Există proceduri specifice privind eliberarea de combustibil pentru aeronave la plecare sau la sosirea la destinaţie pe toate aeroporturile importante din SUA". De asemenea, o parte din carburnat a picat şi pe o altă şcoală din Los Angeles, neexistând victime sau probleme de sănătate ale celor care se aflau acolo în momentul respectiv. 

Totodată, agenţia susţine că acest lucru nu s-a mai întâmplat şi că zonele privind golirea carburantului sunt stabilite dinainte: "Aceste proceduri prevăd golirea de carburant deasupra unor zone nelocuite bine identificate, în general la altitudini mari, astfel încât combustibilul să se evapore şi să se disperseze înainte de a atinge solul".
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro