Incredibil! O tânără mămică a murit chiar de ziua ei, după ce fiica i-a prins capul într-o mașină

Incredibil! O tânără mămică a murit chiar de ziua ei, după ce fiica i-a prins capul într-o mașină © Daily Mail

Tragedie fără margini într-o familie din Belarus. O tânără mămică, în vârstă de doar 21 de ani, și-a găsit sfârșitul chiar de ziua ei, după ce fiica i-a prins capul în ușa unei mașini.

Fiica ei a apăsat din greșeală butonul de închidere al geamului, iar femeia și-a prins capul și s-a asfixiat. Incidentul s-a petrecut în orașul din Belarus Zhabinka, chiar de ziua de naștere a tinerei. 

Yulia Sharko, în vârstă de 21 de ani, se întorcea de la propria petrecere, alături de fiica ei, de doar doi ani. Femeia a vrut să își scoată fetița pe geamul portierei mașinii, dar aceasta a apăsat din greșeală butonul de închidere al geamului, iar femeia a rămas prinsă și s-a asfixiat. Ea a încercat să se elibereze, iar soțul său a fost martor la incident.

Acesta a reușit să o elibereze din strânsoarea geamului și a sunat imediat la numărul de urgență. O ambulanță a venit la fața locului, iar paramedicii au transportat-o imediat la spital, scrie Daily Mail.

Cu toate că medicii s-au luptat din răsputeri să îi salveze viața, opt zile mai târziu, ea s-a stins din viață, în urma rănilor grave, suferite din cauza asixierii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro