Măsură de urgenţă în Palestina! Biserica Naşterii Domnului din Betleem a fost închisă din cauza coronavirusului

Măsură de urgenţă în Palestina! Biserica Naşterii Domnului din Betleem a fost închisă din cauza coronavirusului © Arhivă

Situaţia de urgenţă în Palestina! Din cauza virusului ucigaş din China președintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat stare de urgență timp de 30 de zile.

Această decizie a venit în urma cazurilor de coronavirus raportate în orașul Betleyem din Cisiordania.

Premierul palestinian Mohammed Shtayyeh a anunţat decretul după închiderea Bisericii Naşterii Domnului din Betleem, locul Sfânt în care s-a născut Iisus.

Potrivit spuselor lui Mohammed Shtayyeh, starea de urgenţă a fost declatată în toate zonele din Palestina pentru a evita respândirea virusului ucigaş din China.

„Am decis să declarăm starea de urgență în toate zonele palestiniene pentru a evita răspândirea coronavirusului", a declarat Shtayyeh, potrivit Antena 3.

Premierul palestinian Mohammed Shtayyeh a susţinut că a fost împuternicit de către președintele Abbas  pentru supravegherea aplicării decretului. Aşadar, a hotărât să ia mai multe măsuri.

Acestea constituie închiderea şcolilor, grădiniţelor şi colegiilor, iar din punct de vedere turistic, rezervările străine au fost anulate.

Joi, primele cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în zona Betleemului.

A fost confirmat primul deces provocat de coronavirus în Marea Britanie

Din păcate, coronavirusul continuă să fac noi victime. Primul deces provocat de virusul ucigaş din China a fost confirmat în Marea Britanie.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani.

Femeia de 70 de ani a fost tratată în spital. Aceasta a fost testată pozitiv pentru coronavirus miercuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro