Moarte oribilă pentru o fetiță de 3 ani, după ce a căzut în oala cu mâncare. Cum de nu a văzut-o bucătarul

Moarte oribilă pentru o fetiță de 3 ani, după ce a căzut în oala cu mâncare. Cum de nu a văzut-o bucătarul © Profimedia

Moarte cumplită pentru o fetiță de numai trei ani, care a căzut în oala în care era preparată mâncare fiartă, la o școală. Tragedia a fost făcută posibilă de faptul că bucătarul, care asculta muzică la căști, nu a putut să audă urletele disperate ale fetiței.

Incidentul șocant a avut loc luni, la o școală din Mirzapur, Uttar Pradesh, India. Copila a căzut în cazanul în care era pregătit curry, suferind arsuri incompatibile cu viața. Micuța a murit la spital, la scurt timp după producerea accidentului șocant, scrie Daily Mail.

Fetiță moartă, după ce a căzut în oala de curry

Cel care a observat tot ce se întâmplă a fost fratele copilei. În tot acest timp, bucătarul, care ar fi putut preveni tragedia, asculta muzică în câști, neputând astfel să audă cum copila urla după ajutor.

Fata a fost dusă de urgență la spital, în stare critică. Arsurile au fost mult prea grave, așa că fetița s-a stins la scurt timp.

În urma incidentului, școala și Poliția au demarat o anchetă, iar directorul instituției de învățământ a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetiţa nu aparţinea şcolii, nu era elevă a instituţiei în cauză”, a declarat un ofițer de poliție.

În 2019, tot în India, un băiat a murit în aceleași condiții, la o școală privată. Copilul se juca în momentul când a alunecat și a căzut în oala în care fierbea un sos picant.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro