Momente de panică în Wuhan! Deficit de alimente pentru persoanele aflate în carantină

Momente de panică în Wuhan! Deficit de alimente pentru persoanele aflate în carantină © captura video CNN

Locuitorii din Wuhan aflați în carantină trec prin momente dificile în aceste zile. Într-un reportaj marca CNN se arată nemulțumirea și frustarea acestora, vizavi de faptul că, pentru ei, alimentele se împuținează. Practic, cererea este mai mare decât oferta guvernului chinez în cazul persoanelor aflate în carantină.

Persoanele din Wuhan aflate în carantină sunt din ce în ce mai nemulțumiți de administrația locală! O parte dintre aceștia susțin că numărul produselor alimentare destinate lor se micșorează, relatează David Culver de la CNN.

Dată fiind această situație, pare-se că autoritățile din Wuhan se apropie de o confruntare cu deficitul de alimente. 

De cealaltă parte, partidul comunist din China vrea mai multă recunoștință pentru modul în care a gestionat noul focar de coronavirus. Wang Zhonglin, șeful partidului din Wuhan, a declarat că oamenii din oraș - o mare parte dintre aceștia, nu au fost suficient de recunoscători, conform aceleași surse. 

Este necesar, a spus Wang, „să fie recunoscători cetățenii orașului și să mulțumească președintelui Xi Jinping, să mulțumească Partidului Comunist Chinez, să asculte partidul, să meargă cu partidul și să creeze puternic energie pozitivă."

Pe măsură ce coronavirusul se răspândește în întreaga lume, China este din ce în ce mai vocală în subiectul lipsei de apreciere pentru eforturile sale.

Peste 3.000 de oameni au murit din cauza virusului din China, majoritatea în provincia Hubei. Sute de milioane de persoane au fost, de asemenea, trimiși în închisori, în timp ce altele nu au putut să se întoarcă la muncă din cauza restricțiilor de călătorie.

"În eforturile sale de combatere a epidemiei, China s-a comportat că o țară responsabilă", a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, săptămâna trecută.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro