Momentul când avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă. Toți cei 176 de oameni au murit / VIDEO

Momentul când avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă. Toți cei 176 de oameni au murit / VIDEO © Captură Video

O filmare, care se pare că înfățișează momentul când avionul ucrainean prăbușit lângă Teheran este lovit de o rachetă, a apărut în spațiul online. Potrivit mai multor surse, care au analizat imaginile, filmarea este una veritabilă, care arată secundele ce au condamnat destinul al 176 de persoane.

Momentul când avionul Ukrainian Airlines este lovit de o rachetă ar fi ajuns în spațiul public. În filmare, care a fost realizată pe timpul nopții, se poate vedea cum o rachetă este lansată de la sol, după care se lovește de un obiect zburător, provocând o explozie de lumină.

Potrivit The New York Times, care au analizat atent imaginile, poziționarea obiectului zburător se potrivește cu traiectoria de zbor a avionului care tocmai decolase de pe aeroportul din Teheran, Iran.

Tot pe video, se poate observa cum, deși a fost lovit, avionul nu a explodat imediat. Se pare că aeronava a continuat să mai zboare timp de câteva minute, moment în care a încercat să se întoarcă pe Aeroportul din Teheran. Ultima conexiune avută de piloți cu turnul de control a fost deasupra Parand, zona confirmată a fi și pe imaginile cu pricina.

Bellingcat, site-ul de investigații care a revoluționat prin analizarea unor imagini cu un zbor Malaysia Airlines, a scris: „Conform estimărilor inițiale, videoul arată un bloc de apartamente în vestul Parandului.” Bellingcat a confirmat și că perspectiva indică faptul că este vorba despre traiectoria exactă a zborului Ukrainean Airlines.

Situația începe să se contureze din ce în ce mai bine. Deși inițial Ucraina a dat vina pe o defecțiune la motor, se pare că principala posibilă cauză a prăbușirii avionului a fost impactul cu o rachetă lansată de Iran, în noaptea fatidică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro