Motivul halucinant pentru care o bunică a fost obligată de judecători să şteargă toate pozele cu nepoţii ei de pe reţelele sociale

Motivul halucinant pentru care o bunică a fost obligată de judecători să şteargă toate pozele cu nepoţii ei de pe reţelele sociale © Foto simbol Pixabay

Să vezi și să nu crezi! O bunică din Olanda a fost obligată de judecători să șteargă de pe rețelele de socializare toate pozele pe care le postase cu nepoții săi. Motivul? Ți-l spunem chiar acum! 

Dată în judecată de propria fiică, după ce a postat poze cu copiii ei 

O bunică din Olanda a fost obligată de instanță să șteargă de pe rețelele sociale imaginile care îi înfățișează pe nepoții ei,pe care le postase, după ce a fost dată în judecată de propria fiică.

Femeia, mama copiilor în vârstă de 16, respectiv 6 și 5 ani, a dat-o în judecată pe bătrână după ce i-a cerut în nenumărate rânduri să șteargă acele imagini de pe internet, pe motiv că nu este de acord cu expunerea publică a minorilor

Bunica copiilor a refuzat, iar fiica ei a depus o plângere în instanță, invocând legislația GDPR. Femeia se temea de faptul că fotografiile de pe rețelele de socializare pot ajunge în mâinile unor terți care să nu aibă intenții bune. 

Decizia instanței. Dacă nu le șterge, plătește!

Prin urmare, judecătorii au decis că bunica trebuie să scoată imaginile publicate de pe internet. În caz contrar, aceasta va plăti câte 50 de euro pe zi pentru fiecare zi în care nu respectă hotărârea, până când va ajunge la o sumă de 1.000 de euro.

„Cred că hotărârea va surprinde o mulțime de oameni care probabil nu se gândesc prea mult înainte de a posta fotografii”, a spus avocatul Neil Brown, potrivit Business Insider. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro