New York, cea mai mare metropolă a lumii, golit de pandemie. Imagini tulburătoare

+3 click pentru
galerie

New York, cea mai mare metropolă a lumii, golit de pandemie. Imagini tulburătoare © Profimedia

New York City, cea mai mare metropolă a lumii și unul dintre cele mai aglomerate orașe de pe planetă, a devenit un oraș fantomă în ultimele zile. Statul New York este unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus din USA, numărul de pacienți depistați pozitiv fiind într-o creștere accelerată. 

Imagini făcute publice de un fotograf arată New York City așa cum nimeni nu l-a mai văzut până acum. Străzile sunt pustii, intersecțiile care odinioară erau locul unde se întâlneau zilnic milioane de oameni sunt acum goale. Guvernatorul din New York a decis luarea unor măsuri restrictive, printre care suspendarea activităților întreprinderilor care nu desfășoară o activitate considerată esențială, scrie CBS.

Ca și în numeroase alte locuri din lume, printre care și România, în New York au fost închise baruri, restaurante și alte locuri non-esențiale unde oamenii se pot aduna. 

În statul New York, până în prezent, au fost confirmate peste 15.000 de cazuri de COVID-19. Au murit 115 oameni. Orașul New York City a devenit rapid epicentrul, din cauza populației sale dense, 10.000 de infectări și 99 dintre decese fiind numai acolo.

SUA este în război direct cu coronavirusul

Statele Unite se confruntă cu o criză care, spun mulți, nu este gestionată cum ar trebui de către președintele Donald Trump. După ce, în urmă cu câteva săptămâni spunea că pandemia este „doar un mit”, Trump pare a fi depășit de situație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro