Noi detalii despre îngrijitoarea româncă care a snopit o bătrână de 90 de ani. Cum se angajase

Noi detalii despre îngrijitoarea româncă care a snopit o bătrână de 90 de ani. Cum se angajase © captura video

Incident haluciant în Italia! O româncă a fost filmată în timp ce bătea cu bestialitate o bătrână în vârstă de 90 de ani. 

Potrivit spuselor anchetatorilor italieni, românca, în vârstă de 50 de ani, abia se angajase pentru postul de îngrijitoare. În loc să aibă grijă de biata bătrână, femeia o tortura și îi făcea viața un calvar. Se pare că românca îi aplica lovituri repetate și o brusca pe bătrână, iar totul a fost descoperit de fiul pensionarei, care a alertat poliția. El a observat că pe corpul bătrânei erau foarte multe urme de zgârieturi și vânătăi suspecte. Bărbatul a depus plângere la poliție și a instalat camere de luat vederi în casă.

Astfel, bărbatul a putut observa pe imagini cu ingrijitoarea româncă o bate cu bestialitate pe bătrână. Polițiștii au acționat imediat și au decis arestarea româncei în vârstă de 50 de ani. Așadar, românca urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, scrie Today.it. 

Bătrână din Iași, bătută fără milă

O bătrână s-a trezit și bătută și jefuită, de trei indivizi care au sărit pe ea, chiar în incinta Gării Internaționale din Iași. După ce a rămas fără tot, femeia suferă în continuare în spital, pentru că absolut nicio rudă nu a căutat-o, deși este internată încă de la sfârșitul săptămânii trecute.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro