Nu se mai opresc. Încă 4 cutremure în Albania, în urmă cu scurt timp

Nu se mai opresc. Încă 4 cutremure în Albania, în urmă cu scurt timp © arhiva

Mai multe cutremure au avut loc în ultimele zile în Albania. Acesta a produs numeroase ruine, dar a luat și multe vieți oamenii. Seria seismelor continuă, dar în noaptea trecută Albania s-a zguduit de 4 ori. 

Locuitorii Albaniei sunt disperați și nu mai au liniște. De câteva zile, cutremurele din zonă au luat mai multe vieți, dar au produs și numeoroase pagube. Cel mai mare cutremur a avut magnitudinea de 6,4 pe scara Richter, însă noaptea trecută Albania s-a mai zguduit de 4 ori. 

4 cutremure într-o singură noapte 

La ora 01:00, primul cutremur din Albania a avut magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter, însă la 26 de minute distanță, mai exact la 01:26 cel de-al doilea seism a avut magnitudinea de 3,4 grade. Peste alte 10 minute, tot în Albania a mai avut loc un cutremur, având magnitudinea de 3,5, iar al patrulea cutremur s-a produs la ora 04:08 cu o magnitudine de 3,1 pe scara Richter. 

Maria Gheorghiu a prezis cutremurele din Albania

Recent, Maria Gheorghiu a anunţat că o ţară va fi lovită violent de o serie de cutremure. Astăzi, şi-a anunţat cititorii că, din păcate, a avut dreptate. "Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro