O femeie de 90 de ani, infectată cu coronavirus, a murit după ce a refuzat respirația artificială: „Salvați pacienții mai tineri”

O femeie de 90 de ani, infectată cu coronavirus, a murit după ce a refuzat respirația artificială: „Salvați pacienții mai tineri” © Foto simbol arhivă

Caz emoționant. O bătrână de 90 de ani, originară din Belgia, diagnosticată cu Covid-19, a refuzat respirația artificială și le-a spus medicilor că ea și-a trăit deja viața și că ar trebui salvați întâi pacienții mai tineri. Femeia a murit la scurt timp după acest moment. 

O femeie de 90 de ani și-a dat viața pentru ca alți pacienți mai tineri să fie salvați

Suzanne Hoylaerts, O bătrână de 90 de ani din Belgia, diagnosticată cu coronavirus, a murit după ce a refuzat ventilatorul care ar fi o ajutat-o să respire. Femeia și-a motivat alegerea spunându-le cadrelor medicale să salveze pacienții mai tineri

„Nu vreau să folosesc respirația artificială. Folosiți-o pentru pacienții mai tineri. Am avut deja o viață bună”, a spus femeia, potrivit dailymail.co.uk.

Suzanne Hoylaerts ajunsese la spital la două săptămâni după ce a acuzat probleme de respirație și își pierduse pofta de mâncare. Atunci, femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus. 

Imediat ce starea de sănătate a acesteia a început să se deterioreze, medicii au luat hotărârea ca Suzanne Hoylaerts să fie pusă pe ventilator.

Suzanne Hoylaerts a refuzat respirația artificială și le-a spus medicilor că e mai important ca pacienții mai tineri ca ea să fie salvați.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro