O femeie şi-a decapitat fiica, după ce a crezut că micuţa a fost înlocuită cu o clonă

O femeie şi-a decapitat fiica, după ce a crezut că micuţa a fost înlocuită cu o clonă © Hays County Sheriff’s Office

O femeie de 27 de ani a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru că și-a decapitat fiica în vârstă de cinci ani. Destinul fetiţei frânt după ce i-a cerut mamei cereale. Tânăra, aflată sub influenţa drogurilor, a crezut că micuţa a fost înlocuită cu o clonă. 

Krystle Villanueva, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnată să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor pentru uciderea Giovannei Hernandez. Crima a avut loc în luna ianuarie a anului 2017, în Austin, Texas.

După ce femeia a înjunghiat-o pe fetiță și a decapitat-o, Villanueva a apelat la numărul unic de urgenţă și i-a spus dispecerului că și-ar fi ucis fiica „pentru că a cerut cereale”, conform metro.co.uk.

O echipă SWAT a plecat de urgenţă casa femeii, în încercarea de a o salva pe Giovanna. Când echipajul, femeia de 27 de ani era goală în faţa uneia dintre camerele casei, iar micuţa nu a mai avut nicio şansă.

La audieri, Krystle Villanueva a afirmat că „fusese sub convingerea delirantă că fiica și socrul ei au fost înlocuiți de clone și că trebuiau uciși pentru a-i readuce pe membrii adevărați ai familiei”.

Șeful statului Austin a raportat că Villanueva a fost găsită sub influența droguri. Ea a fost anterior tratată pentru probleme psihice, medicii spunând că acestea au fost legate de abuzul de substanțe.

Această crimă este considerată de poliţiştii din Austin cea mai grea pe care au investigat-o vreodată.

Procurorul Wes Mau, a declarat că „un caz ca acesta lasă o amprentă de neuitat pentru toți cei implicați, în special familia copilului. Fiecare membru al forțelor de ordine care a lucrat la acest caz va fi pentru totdeauna traumatizat de ceea ce i-a făcut Krystle Villanueva fiicei sale”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro