O femeie și-a decapitat mama, apoi i-a scos capul dintr-o pungă și l-a sărutat în fața unui prieten

O femeie și-a decapitat mama, apoi i-a scos capul dintr-o pungă și l-a sărutat în fața unui prieten © Facebook

O femeie este acuzată că și-a ucis propria mamă, într-un mod care le-a dat fiori până și anchetatorilor. Ancheta a scos la iveală faptul că femeia a decapitat-o pe cea care i-a dat viață, după care i-a scos capul dintr-o pungă și l-a sărutat sub privirile unui amic îngrozit.

Odessa Carey Sr., o femeie de 73 de ani din Ashington, Marea Britanie, a fost găsită moartă în locuința ei. Potrivit Mirror, bătrâna era întinsă pe pat, îmbrăcată cu un tricou, însă cadavrului îi lipseau capul și gâtul.

Oamenii legii sunt acum convinși că bătrâna a fost ucisă chiar de fiica ei, Odessa Tammy Carey Jr., în vârstă de 36 de ani.

Felul în care bătrâna a fost găsită, șocant

Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o pe Carey Sr. întinsă pe pat, cu capul și gâtul lipsă. Burta îi fusese despicată, iar în cada din casă au descoperit o cutie de plastic în care se aflau sânge și bucăți de creier, s-a arătat în urma unui proces.

Carey Jr. a purtat capul mamei sale după ea, într-o pungă de plastic, înainte de a-l ascunde sub chiuveta din casa unui amic.

Presupusa criminală este într-o stare care nu-i permite să fie judecată pentru omor, așa că judecătorii vor trebui să tragă o concluzie în urma unui proces al probelor.

„Un amic a văzut că Odessa Tammy Carey avea sânge pe mâini și brațe, pe care le-a șters chiar sub ochii lui”, au scris procurorii. „Avea cu ea o pungă, iar conținutul i l-a arătat lui. Era un cap umanm. L-a sărutat.”

Procesul continuă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro