O femeie și-a sugrumat fiica și s-a aruncat de la etaj, pentru că n-a mai suportat lupta cu cancerul

+2 click pentru
galerie

O femeie și-a sugrumat fiica și s-a aruncat de la etaj, pentru că n-a mai suportat lupta cu cancerul © Facebook

O femeie este acuzată că și-a strâns fiica de gât, după care a sărit de la etajul 8, după ce a avut o cădere psihică. Maria, în vârstă de 29 de ani, se lupta cu o boală nemiloasă de ceva vreme, iar povara ar fi ajuns să-i pună capac.

Maria Ruskikh, din Siberia, Rusia, s-a aruncat de la etajuj al optulea al unei clădiri din Novosibirsk, după ce și-a ucis propria fiică, de numai 9 ani, scrie Mirror. Tânăra a supraviețuit căzăturii și a fost dusă de urgență la spital.

Gestul cutremurător al unei mame bolnave

Potrivit martorilor, care au găsit-o pe femeie dezbrăcată și în agonie, lângă bloc, aceasta fusese diagnosticată cu cancer și a recurs la gestul teribil pentru că nu a mai suportat povara.

„Era aproape dezbrăcată”, a explicat un martor. „Brațele și picioarele îi erau acoperite cu sânge, dar nu era nicio rană pe corpul ei. Am întrebat-o ce s-a întâmplat, dar nu mi-a răspuns.”

Omul a precizat că tânăra putea doar să repete întruna că „nu își mai poate simți mâinile și picioarele”.

Copila de 9 ani fusese lovită cu un obiect greu înainte de a fi strânsă de gât, a arătat autopsia. Sângele de pe corpul Mariei aparținea fetiței.

În apartament, în urma ei, Maria a lăsat și un bilet de adio: „Nu mai pot trăi cu durerile astea de cap înfiorătoare. Iertați-mă”.

A încheiat scrisoarea prin a preciza că „își iubește fiica foarte mult”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro