Beyonce nu-şi poate reveni! Tatăl artistei se luptă cu cancerul. "Când am văzut sânge pe tricou.."

+3 click pentru
galerie

Beyonce nu-şi poate reveni! Tatăl artistei se luptă cu cancerul. "Când am văzut sânge pe tricou.." © Instagram

Cu toate că boala cancerului la sân apare majoritar la femei, puţin sunt cei care cunosc faptul că aceasta apare, în unele cazuri, şi la bărbaţi. Printre ei se află şi tatăl lui Beyonce, care se luptă cu boala!

Beyonce a fost distrusă după ce a aflat de boala tatălui ei. Artista îl sprijină şi este lângă el în fiecare moment. Povestea a început în momentul în care bărbatul a observat mai multe pete de sânge pe haine. "Când am văzut sânge pe tricou, nu mi-a trecut prin cap că este cancer la sân", a declarat tatăl artistei, în cadrul unei emisiuni.

Mathew Knowles suţine că domeniul în care a lucrat i-a dăunat stării de sănătate. "Am lucrat în divizia medicală de la Xerox timp de opt ani, realizând xeroradiografii care mi-au crescut riscul de cancer de sân", a continuat el.

Cancerul la sâni la bărbaţi apare foarte rar, între vârsta de 60 de ani, respectiv 70. Tatăl vedetei are 67, fiind predispus şi din cauza culorii închise la piele, reprezentând un factor important în cazul acestei boli. De asemenea, este vorba şi de o transmitere genetică, mai ales că, mătuşa bărbatului şi două verişoare s-au stins din viaţă din cauza cancerului mamar. 

Artista a fost hărţuită sexual 

Trupa Destiny's Child a avut dintotdeauna succes, încasând sume colosale de-a lungul anilor cât au cântat împreună. Fiind foarte râvnite de bărbaţi, membrii formaţiei Jagged Edge au intrat peste Beyonce şi colega sa, Kelly, hărţuindu-le sexual. "Am primit un telefon de la Kelly și de la Beyonce în care plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles", a povestit tatăl vedetei, pentru presa internaţională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro