O fetiţă de trei ani a murit în timp ce sărea pe o trambulină! Greşeala care a lăsat-o fără viaţă

O fetiţă de trei ani a murit în timp ce sărea pe o trambulină! Greşeala care a lăsat-o fără viaţă © Pixabay

De-a dreptul şocant ce s-a întâmplat în Marea Britanie, după ce o fetiţă de trei ani a murit din cauza unei trambuline!

Conform presei internaţionale, fetiţa se afla împreună cu părinţii şi câteva rude pe plajă, în momentul în care s-a produs tragedia. Copilul a mers la joacă, iar rudele au auzit un zgomot care le-a îngrozit. Au mers imediat să vadă ce se întâmplă cu fetiţa, care era „aruncată în aer”, la o înălțime de aproximativ șapte metri.

Din cauza saltului puternic, micuţa s-a izbit de pământ cu partea dreaptă a feţei. La scurt timp după, a murit din cauza traumatismelor cranio-cerebrale.

Mama copilei a povestit cum totul s-a întâmplat sub ochii ei, fiind distrusă de pierderea suferită: "Parcă eram blocată într-un coșmar. Totul s-a întâmplat în fața ochilor mei și am sperat să mă pot trezi. Nu eram în stare să fac nimic. Doar urlam, nu eram în stare să plâng”, susţine ea.

Martorii şi cei din jur susţin că trambulina pe care micuţa sărea era mult prea umflată şi că, din cauza presiunii a explodat. Autorităţile au sosit imediat la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz. Totodată, oamenii legii au demarat procedurile specifice pentru a afla cu exactitate cum a avut loc tragedia şi ce i-a cauzat moartea copilului de trei ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro