O mamă a pierdut la păcănele banii pentru tratamentul fiului bolnav. El a murit, ea n-a pățit nimic

O mamă a pierdut la păcănele banii pentru tratamentul fiului bolnav. El a murit, ea n-a pățit nimic © Profimedia

O mamă a reușit să șocheze o lume întreagă, atunci când a intrat în banii strânși din donații, meniți pentru tratamentul fiului ei bolnav. A pus mâna pe o sumă colosală, de 100 de mii de lire sterline, apoi a pierdut banii la jocuri de noroc. Fiul ei a murit ulterior, însă femeia nu a fost penalizată de spitalul unde lucrează.

Stacey Worsley a spart o sumă uriașă de bani pe diverse site-uri de pariuri. Suma a fost donată, cu generozitate, de oameni care au contribuit la tratamentul pentru fiul ei grav bolnav, Toby Nye. Totul s-a întâmplat în decursul al 15 luni, timp în care copilul ar fi trebuit să primească un tratament costisitor, scrie Mirror.

Femeia poate lucra în continuare

În pofida celor întâmplate, cei de la spital au analizat cazul și au decis să nu îi suspende activitatea femeii, care lucrează în calitate de asistentă medicală. A fost hotărât că Worsley a arătat că regretă profund și sincer cele întâmplate și au considerat că suspendarea ei ar fi o pedeapsă disproporționată și exagerată.

Mai mult, Worsley ar fi dat înapoi toți banii pe care i-a pariat, iar angajatorul femeii susține că poate confirma acest lucru.

Femeia s-a declarat extrem de pregătită și doritoare să își continue munca de asistentă medicală, așa cum a declarat și în tribunal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro