Tânăr din Suceava, în cătuşe după un câştig la pariuri sportive

Tânăr din Suceava, în cătuşe după un câştig la pariuri sportive © arhivă

Cazul unui tânăr din Suceava a lăsat cu gura căscată o ţară întreagă! Acesta a ajuns în cătuşe după ce a încasat câştigul la pariuri sportive. Cum a fost posibil? Ei bine, individul găsise biletul într-un portofel furat!

Un tânăr din Suceava care a furat portofelul unui consătean a ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce a încasat câştigul la pariuri sportive, care desigur, nu îi revenea. Bărbatul era, de fapt, hoţ, iar biletul câştigător îl găsise într-un portofel furat. 

Poliţiştii l-au identificat pe acesta pe camerele de supraveghere ale casei de pariuri unde hoţul a venit pentru a ridica banii. 

Întreaga poveste a început pe 9 ianuarie, când un tânăr de 26 de ani din Frătăuţii Vechi şi-a lăsat geaca pe spătarul scaunului de la un bar. Hoţul i-a sustras portofelul din buzunar, într-un moment de neatenţie.

Hoţul a găsit în portofelul furat mai multe acte, dar şi un bilet la pariuri sportive, despre care a aflat că este câştigător. Între timp, păgubitul a reclamat furtul la Poliţie.

Oamenii legii s-au bazat pe intuiţie şi au mers la sediul casei de pariuri, acolo unde hoţul mersese să ridice banii câştigaţi în urma pariului sportiv. Astfel, au constatat că individul apare pe camerele de supraveghere când ridică suma de 666 de lei.

Tânărul în vârstă de 18 ani, Ionel Marin Istrătoaie, a recunoscut totul poliţiştilor. Banii şi bunurile au ajuns din nou la proprietar, iar hoţul este acum cercetat pentru furt, potrivit monitorulsv.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro