O româncă a fost prinsă la furat, în Italia, dar polițiștii au eliberat-o pentru că se temeau că avea coronavirus

O româncă a fost prinsă la furat, în Italia, dar polițiștii au eliberat-o pentru că se temeau că avea coronavirus © Profimedia (foto simbol)

Panica epidemiei de coronavirus s-a dovedit a fi de bun augur pentru o româncă. Prinsă la furat, în Italia, femeia a fost elbierată de autorități, pentru că prezenta niște simptome asociate cu virusul ucigaș din China.

În Italia este cea mai mare comunitate de români de peste hotare. Majoritatea sunt acolo pentru muncă cinstită, dar există și excepții de la regulă: în special oameni puși pe... hoție.

Româncă la furat în Italia, eliberată datorită coronavirusului

Așa se face că o femeie de origine română, prinsă la furat în Cesano Bascone, în provincia Milano, a fost luată pe sus de autorități. Doar că, ce să vezi, românca i-a speriat teribil pe polițiști atunci când aceștia au observat că avea simptome de gripă: tuse și dureri în gât.

Conform laprovinciacr.it, procurorul din Milano a dispus eliberarea imediată a femeii, pe fondul ravagiilor făcute de epidemia de coronavirus din Peninsulă.

Femeia a fost prinsă de carabinieri în timp ce fura diverse alimente dintr-un magazin din comună.

Chiar dacă a fost eliberată, femeia nu a scăpat de ochii autorităților. Urmează ca acum să fie intens monitorizată de oficialii sanitari, pentru a determina dacă este infectată cu noul coronavirus COVID-19 sau nu.

Ulterior va fi și judecată pentru furt.

Italia, focarul Europei

Italia a devenit al treilea focar de coronavirus la nivel mondial și este cel mai grav caz din Europa. Peste 300 de oameni au fost identificați cu coronavirus, în timp ce șapte persoane au și murit, toți în vârstă și cu probleme pre-existente.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro