O româncă de 34 de ani a fost ucisă în Spania de iubitul olandez. Trupul Alinei, aruncat la gunoi

O româncă de 34 de ani a fost ucisă în Spania de iubitul olandez. Trupul Alinei, aruncat la gunoi © Youtube / Facebook

Sfârşit şocant pentru o româncă din Spania. Alina a fost ucisă de iubitul olandez, iar trupul i-a fost aruncat la gunoi. Alina avea 34 de ani şi era mama unui băieţel de 14 ani.

Tragedia s-a petrecut duminică seară în Moraira, acolo unde românca şi iubitul ei locuiau. Alina Mocanu plecase din ţară în străinătate în încercarea unei vieţi mai bune. Acolo l-a cunoscut pe Arthur K, bărbatul care avea să-i fie călău.

Între cei doi existau mai multe probleme, iar în luna iulie a anului trecut, Alina chiar reuşise să obţină un ordin de restricţie. Ulterior, lucrurile păreau că se rezolvaseră între ei, asta pentru că Alina şi Arthur K au decis să se împace şi chiar locuiau în aceeaşi casă. Duminică seară, în urma unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 59 de ani a pus mâna pe un cuţit şi a înjungiat-o fără milă pe româncă.

Pentru a scăpa de urmele crimei, olandezul i-a înfăşurat trupul într-un cearceaf şi a aruncat-o la gunoi, potrivit El Pais. Descoperirea şocantă a fost făcută, luni dimineaţă, de către muncitorii de la salubrizare, care au sunat imediat la Poliţie. La doar o zi distanţă, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe Arthur K, care şi-a recunoscut vina. Bărbatul se află acum în spatele gratiilor, potrivit presei din străinătate.

Alina Mocanu avea un băieţel de 14 ani

Alina Mocanu plecase în Spania pentru a-i oferi o viaţă mai bună băiatului ei în vârstă de 14 ani. Acum, însă, micuţul a rămas orfan de mamă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro