Părinții Alexandrei, pentru prima oară față în față cu Gheorghe Dincă: „Arăta bine, ca și când nu ar fi făcut nimic”

Părinții Alexandrei, pentru prima oară față în față cu Gheorghe Dincă: „Arăta bine, ca și când nu ar fi făcut nimic” © Arhivă

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit, pentru prima oară, cu Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit și ucis fiica. Totul s-a întâmplat în sala de judecată, ca urmare a cererii depuse de familie pentru strămutarea dosarului Caracal.

Curtea de Apel Craiova urmează să ia o decizie privind cererea de strămutare formulată de familia Măceșanu. Marți, oamenii s-au întâlnit pentru prima oară cu Gheorghe Dincă, iar tatăl Alexandrei, Ion Măceșanu, l-a descris într-un mod tulburător pe bărbatul responsabil de suferința familiei.

Părinții Alexandrei, față în față cu Gheorghe Dincă

De mai bine de jumătate de an, Ion și Teodorița Măceșanu nu știu ce s-a întâmplat cu fata lor. Expertiza de la INML a resturilor umane găsite în curtea lui Dincă o arată pe copilă ca fiind moartă. Ei, însă, cred că și ea și Luiza Melencu sunt în viață.

Marți, au dat ochii cu Gheorghe Dincă, cel judecat pentru răpirea, violul și omorul fetei lor.

„Era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”, a explicat Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, potrivit stirileprotv.ro.

„Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a mai spus bărbatul.

Familia Măceșanu a formulat o cerere de strămutare, cu speranța că procesul poate fi mutat din Olt. Părinții Alexandrei susțin că nu au încredere în corectitudinea magistraților și cer ca dosarul să nu fie judecat în județul de unde este Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro