Gheorghe Dincă, probleme de sănătate în penitenciar! Medicii au intervenit de urgenţă

Gheorghe Dincă, probleme de sănătate în penitenciar! Medicii au intervenit de urgenţă © arhivă

Ziua de vineri, 14 februarie, a venit cu probleme pentru Gheorghe Dincă. Aflat în Penitenciarul Craiova, "monstrul din Caracal" a acuzat stări de rău, iar medicii au intervenit de urgenţă.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă are, din nou, probleme de sănătate în puşcărie. "Monstrul din Caracal" a cerut ajutor şi tratament de specialitate, iar cadrele medicale au intervenit la penitenciar, conform RTV.

Aceeaşi sursă spune că, de acum, Gheorghe Dincă stă singur în celula din zona de maximă siguranţă, după ce s-ar fi plâns că nu mai poate face faţă presiunii.

Încă de la începutul anchetei, în spaţiul public a apărut informaţia că "monstrul din Caracal" suferă de depresie şi că ia tratament în acest sens. Gheorghe Dincă a şi fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere la Spitalul Penitenciar Jilava, în urmă cu câteva luni. 

Atunci, după controale amănunţite, psihiatrul spitalului a decis să îi administreze un tratament medicamentos. 

"Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos", spuneau surse din cadrul anchetei. 

Gheorghe Dincă, închis la Penitenciarul Craiova, a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro