Gheorghe Dincă se teme că va ucis! „Monstrul din Caracal” a cerut pază suplimentară

Gheorghe Dincă se teme că va ucis! „Monstrul din Caracal” a cerut pază suplimentară © arhivă

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni, se teme pentru viaţa lui! Penitenciarul Craiova a luat o decizie de ultimă oră date fiind circumstanţele şi i-au îndeplinit dorinţa "monstrului", doar că... pe jumătate. 

Potrivit RTV, Penitenciarul Craiova a decis să îl mute pe Gheorghe Dincă dintr-o celulă cu mai mulţi deţinuţi într-una cu doar doi colegi. Schimbarea vine după ce "monstrul din Caracal" a cerut să fie mutat singur în celulă.

De asemenea, Gheorghe Dincă a solicitat Penitenciarului să îi ofere pază suplimentară de fiecare dată când va fi dus în faţa judecătorilor din Slatina. Inculpatul doreşte ca mascaţii să fie prezenţi când este transportat cu autopecialele penitenciarului din Craiova spre Tribunalul Olt, de teama că va fi linşat. 

Gheorghe Dincă va ajunge din nou la Tribunalul Olt pe 18 februarie, când va fi analizată cererea de strămutare a dosarului. 

"Monstrul de la Caracal” îi plătește pe colegii de celulă „în natură”

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Gheorghe Dincă a găsit o variantă prin care să-și asigure o liniște relativă. Închis la Penitenciarul Craiova, "monstrul din Caracal" a început să le cumpere țigări și să le trimită de mâncare.

Sursele citate ne-au spus că mulți dintre pușcăriași încă îl înjură și îl amenință cu violul și moartea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro