O tânără mămică a murit, la 22 de ani, din cauza unei vânătăi. A mers la doctor și s-a stins după o săptămână

O tânără mămică a murit, la 22 de ani, din cauza unei vânătăi. A mers la doctor și s-a stins după o săptămână © GoFundMe

Moarte fulgerătoare pentru o tânără de 22 de ani, mamă a unei fetițe de doar doi ani. A fost la doctor după ce descoperise niște vânâtăi ciudate pe corp, apoi a murit – doar o săptămână mai târziu.

Sarah Armstrong, din Marea Britanie, a descoperit că avea o vânătaie ciudată pe corp. Atunci când au început să apară și simptomele unei aparente răceli, s-a dus la doctor, scrie Mirror. Doar o săptămână mai târziu, a făcut un atac cerebral și a murit, lăsând în urmă rude și prieteni sfâșiați de durere.

Mamă de 22 de ani, moartă după ce a găsit o vântaie

Sarah suferea de o formă gravă de leucemie, pe care a descoperit-o mult prea târziu. În noaptea de dinaintea tragediei, totul părea perfect normal. Tânăra dormise la prietena ei cea mai bună și s-au distrat și au râs cu poftă.

Totul a început atunci când Sarah a descoperit răni și vânătăi pe corp, cu origini necunoscute. S-a programat la doctor pentru a primi un tratament, fiind convinsă că luase o infecție de la un alt spital unde lucra. Atunci i-a dat doctorul diagnosticul cumplit: leucemie mieloidă.

„Nici măcar nu și-a dat seama cât de gravă era situația. Era plină de viaţă. Nu-mi vinse să cred, stăteam acolo râzând cu o seară înainte să moară. Mereu făcea tot ce era necesar pentru a-i ajuta pe cei dragi. Râdea şi ne făcea şi pe noi să râdem. Era o mămică uimitoare, îi punea pe toţi pe primul loc. A început imediat chimioterapia după ce a aflat vestea, era foarte pozitivă”, a spus prietena tinerei.

Cei dragi au făcut publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă: mergeți la medic din timp ca să puteți să vă salvați viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro