O tânără mămică a murit, la 22 de ani, din cauza unei vânătăi. A mers la doctor și s-a stins după o săptămână

O tânără mămică a murit, la 22 de ani, din cauza unei vânătăi. A mers la doctor și s-a stins după o săptămână © GoFundMe

Moarte fulgerătoare pentru o tânără de 22 de ani, mamă a unei fetițe de doar doi ani. A fost la doctor după ce descoperise niște vânâtăi ciudate pe corp, apoi a murit – doar o săptămână mai târziu.

Sarah Armstrong, din Marea Britanie, a descoperit că avea o vânătaie ciudată pe corp. Atunci când au început să apară și simptomele unei aparente răceli, s-a dus la doctor, scrie Mirror. Doar o săptămână mai târziu, a făcut un atac cerebral și a murit, lăsând în urmă rude și prieteni sfâșiați de durere.

Mamă de 22 de ani, moartă după ce a găsit o vântaie

Sarah suferea de o formă gravă de leucemie, pe care a descoperit-o mult prea târziu. În noaptea de dinaintea tragediei, totul părea perfect normal. Tânăra dormise la prietena ei cea mai bună și s-au distrat și au râs cu poftă.

Totul a început atunci când Sarah a descoperit răni și vânătăi pe corp, cu origini necunoscute. S-a programat la doctor pentru a primi un tratament, fiind convinsă că luase o infecție de la un alt spital unde lucra. Atunci i-a dat doctorul diagnosticul cumplit: leucemie mieloidă.

„Nici măcar nu și-a dat seama cât de gravă era situația. Era plină de viaţă. Nu-mi vinse să cred, stăteam acolo râzând cu o seară înainte să moară. Mereu făcea tot ce era necesar pentru a-i ajuta pe cei dragi. Râdea şi ne făcea şi pe noi să râdem. Era o mămică uimitoare, îi punea pe toţi pe primul loc. A început imediat chimioterapia după ce a aflat vestea, era foarte pozitivă”, a spus prietena tinerei.

Cei dragi au făcut publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă: mergeți la medic din timp ca să puteți să vă salvați viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro