Primele declarații ale lui Alexandru Arșinel, după ce a ajuns la Terapie Intensivă. A făcut atac cerebral, din cauza problemelor cu inima!

Primele declarații ale lui Alexandru Arșinel, după ce a ajuns la Terapie Intensivă. A făcut atac cerebral, de la inimă! © captură video

Apar noi informații legate de starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor a ajuns pe mâinile medicilor și a stat la Terapie Intensivă, din cauza faptului că îi scăzuse tensiunea. 

Alexandru Arșinel a oferit pentru Antena Stars primele declarații după ce a fost la Terapie Intensivă și a povestit că a trecut printr-un episod de-a dreptul șocant, din cauza stării sale de sănătate. 

Marele actor Alexandru Arșinel se compară cu pistoanele de la mașină care se blochează. „Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul” a spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars. Mai mult, medicii nu l-au lăsat să plece, dar a vrut să plece acasă. 

A fost la spital la soția lui, dar a fost externat. Alexandru Arșinel a fost la spitalul Bagdasar, pentru că îi scăzuse tensiunea. Totul s-a întâmplat ieri, atunci când marele actor a fost internat de urgență. Din fericire, starea de sănătate nu i-a pus probleme așa că a putut să fie externat azi. Mâine, Alexandru Arșinel urmează să meargă din nou la medic. „Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars. 
În acest moment, Alexandru Arșinel este singur acasă. A fost atac cerebral, pornit de la inimă, așa i-au explicat medicii marelui actor, a mai povestit acesta. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro