O tânără polițistă s-a sinucis, după ce a fost forțată să lucreze cu un coleg care o abuzase. Maria avea 23 de ani

O tânără polițistă s-a sinucis, după ce a fost forțată să lucreze cu un coleg care o abuzase. Maria avea 23 de ani © Facebook

Sfârșit șocant pentru o polițistă din Rusia. Tânăra s-a împușcat, după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg care o abuzase în trecut. Pentru că nu a mai putut rezista în aceste circumstanțe, și-a pus pistolul la tâmplă și a tras.

Maria Klochkova, o tânără de 23 de ani din Rusia, și-a pus capăt zilelor chiar în secția în care lucra, din Soci. Potrivit larepublica.pe, femeia s-a sinucis după ce superiorul ei a forțat-o să colaboreze cu un coleg care o agresase sexual.

Tânără polițistă, sinucidere din cauza colegului

Și mai grav este faptul că familia Mariei susține că superiorul tinerei știa foarte bine situația acesteia și că, în pofida acestor cunoștințe, a forțat-o să colaboreze cu colegul agresor.

În versiunea oficială, cea oferită de Poliție, Maria se lupta de ceva vreme cu niște probleme de sănătate mintală și fix din acest motiv s-a sinucis. Nu este un scenariu susținut de sora tinerei, Anna, care susține că a fost împinsă spre sinucidere în momentul în care a fost forțată să lucreze cu bărbatul care o agresase.

„Nu l-a denunțat pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse. Sora mea nu este bolnavă mental, nu a avut schizofrenie și a fost împinsă spre sinucidere”, a povestit Anna, sora tinerei.

Maria își începuse cariera de detectiv criminalist în august, după ce absolvise Academia de Poliție șefă de promoție. Viața ei a fost distrusă în momentul în care ar fi fost violată de un detectiv superior.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro