O tânără și-a ucis cu bestialitate ambii copii. Sfâșiată de durere, mama criminalei și-a luat viața

O tânără și-a ucis cu bestialitate ambii copii. Sfâșiată de durere, mama criminalei și-a luat viața © captura video

O mamă, în vârstă de 23 de ani, a fost capabilă de un gest absolut îngrozitor. Femeia și-a omorât ambii copii, însă asta nu a fost singura tragedie care a lovit familia, pentru că mama fetei și-a pus capăt zilelor atunci când a aflat de moartea nepoatelor.

Sharon Porton, o englezoaică în vârstă de 48 de ani, a fost găsită fără suflare în propria locuință. Anchetatorii au descoperit că și-a luat viața pentru că nu a mai suportat șocul produs de moartea celor două nepoate ale sale. Fiica ei a fost cea care le-a ucis, iar ea a fost pusă la zid pentru faptul că nu și-a crescut fiica așa cum trebuie.

Oamenii o acuzau că nu a știut cum să își învețe fiica ce e bine și ce e rău și astfel ea a fost capabilă de crimă. Motivul pentru care tânăra de 23 de ani a recurs la crimă nu este cunoscut, însă bunica fetițelor nu a mai suportat valul de critici și a decis să își încheie socotelile cu viața, scrie Mirror.co.uk.

„A tot fost prin spitale. Se tăia cu lama și n-a mai putut să reziste, așa că a luat o supradoză duminică. Oamenii de pe stradă o arătau cu degetul din cauza celor întâmplate. N-are nicio legătură cu ea, ea nu a făcut nimic greșit. Nu era responsabilă pentru ce făcuse Louise. După ce a aflat ce a făcut Louise, a spus că nu mai este fiica ei”, a declarat una dintre nepoatele ei, conform sursei citate. 

Mama criminalei nu a primit nici un fel de susținere din partea apropiaților și a fost pusă ea la zid pentru gestul fiicei sale. Presiunea a fost prea mare, astfel că a decis că sinuciderea este cea mai bună soluție pentru a scăpa de probleme. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro