Lovitură din partea instanţei pentru criminalul care și-a ciopârțit iubita, pentru că nu l-a satisfăcut sexual! Detalii exclusive

Lovitură din partea instanţei pentru criminalul care și-a ciopârțit iubita, pentru că nu l-a satisfăcut sexual! Detalii exclusive © arhivă

Şi-a ucis iubita cu 15 lovituri de cuţit, apoi a tranşat-o şi i-a aruncat părţi ale corpului lângă un cimitir - nu, nu este scenariu de film horror, ci fapta care a îngrozit Galaţiul! Criminalul: Vasile Tofan, un bărbat de 75 de ani care mai nou, a primit o altă lovitură din partea magistraţilor.

La şase luni de la crimă, Vasile Tofan a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare, plus un an drept spor. De asemenea, bărbatul e obligat să dea familiei daune morale în valoare de 300.000 de euro. Cum decizia Tribunalului din Galaţi nu e definitivă, iar inculpatul avea dreptul la apel, Vasile Tofan nu a stat pe gânduri şi a făcut cerere în acest sens. 

Totodată, conform art. 399 alin. 1 Cod procedură penală, instanţa a hotărât menţinerea măsurii arestului preventiv.

Spynews.ro vă prezintă ultimele detalii din dosar.

Pentru moment, magistraţii Curţii de Apel Galaţi au consemnat în şedinţa de pe 29 ianuarie 2020 ca fiind legală şi temeinică - măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Tofan Vasile, pus sub acuzare pentru infracţiunea de omorul calificat.

Urmează a fi dată o decizie definitivă privind condamnarea sa. 

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut în urmă cu jumătate de an într-un apartament din Galaţi. Atunci, Vasile Tofan se afla alături de iubita lui, Dumitra Plopeanu. La un moment dat, când femeia de 67 de ani i-a pus la îndoială activitatea sexuală, Vasile Tofan a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o de 15 ori.

Apoi, bărbatul i-a mutat trupul în cadă, unde a tranşat-o. Părţi din cadavru au fost aruncate pe şoseaua de centură a oraşului Galaţi, în saci, dar şi în apropierea unui cimitir.

Potrivit informaţiilor oferite de rudele victimei pentru Spynews.ro, cei doi s-au cunoscut cu şase luni înainte de crimă, la o petrecere. Familia ştia însă, că ei sunt doar prieteni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro