Panică la metrou! Un bărbat s-a prăbuşit la podea şi s-a strigat că e infectat cu coronavirus / VIDEO

Panică la metrou! Un bărbat s-a prăbuşit la podea şi a strigat că e infectat cu coronavirus / VIDEO © captură video

Un bărbat care purta o mască s-a prăbuşit la podea cu convulsii, într-o garnitură aglomerată de metrou. La scurt timp, alţi doi călători au strigat că are coronavirus, iar cei din jur s-au îndepărtat rapid. 

Farsă dusă la alt nivel

Poliţia din Moscova a arestat un bărbat care a simulat că este infectat cu coronavirus şi că are convulsii! A fost vorba de o farsă care i-a alertat pe ceilalţi călători, dar şi pe autorităţi. Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii sub suspiciunea de huliganism. 

Dacă va fi condamnat, bărbatul riscă să-şi petreacă după gratii următorii cinci ani. 

Momentul a fost filmat şi urcat pe reţelele de socializare. În imagini se observă cum pasagerii încearcă să-l ajute pe individul care poartă mască, în timp ce se prăbuşeşte la podea. 

După ce doi călători au strigat că farsorul este infectat cu coronavirus, oamenii din jurul său s-au depărtat şi l-au lăsat să zacă pe podea. 

Arestarea lui a fost confirmată de Ministerul de Interne din Rusia. În acest caz a fost demarată şi o anchetă în vederea identificării celor două persoane care au strigat că suspectul este infectat cu coronavirus. 

“Complicii au strigat fraze despre prezenţa unei infecţii virale periculoase ... provocând o panică în rândul pasagerilor”, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului, Irina Volk, potrivit Agerpres.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro