Doi părinți, arestați pentru că și-au ucis fetița de 2 ani. Modul cutremurător în care au scăpat de cadavru

Doi părinți, arestați pentru că și-au ucis fetița de 2 ani. Modul cutremurător în care au scăpat de cadavru © Webb County Sheriff's Office

Doi părinți au fost arestați, după ce au scăpat de cadavrul fiicei lor de doi ani, într-un mod cu adevărat cumplit. Oamenii i-au dizolvat trupul micuței într-o găleată cu acid, după ce aceasta s-ar fi înecat în cadă, fiind lăsată nesupravegheată.

Monica Dominguez și Gerardo Zavala Loredo, ambii de 32 de ani, din Texas, au ajuns după gratii, după ce oamenii legii au descoperit rămășițele fiicei lor de 2 ani, Rebecka Zavala. Este un adevărat mister în jurul modului în care copila a murit, însă părinții susțin că aceasta s-a înecat în cadă, după ce fusese lăsată nesupravegheată, scrie 7news.

Părinți arestați, după moartea fiicei lor

Dominguez le-a spus polițiștilor că ea personal s-a ocupat de dizolvarea trupului fiicei sale. Cazierul femeii arată că aceasta mai fusese arestată de 17 ori în trecut, cu 28 de capete de acuzare diferite. Cinci dintre ele aveau legătură cu răni cauzate unui copil. Ultimul arest a avut loc în februarie 2018, atunci când a petrecut nouă zile după gratii.

Cauza morții nu poate fi identificată

Polițiștii nu au putut să îi condamne pe cei doi pentru crimă, deoarece starea extrem de degradată a rămășițelor copilei au făcut imposibilă determinarea unei cauze a morții. Dominguez, însă, s-a declarat vinovată de falsificare a probelor, punerea în pericol a unui copil și abuzul unui cadavru.

A fost condamnată la 20 de ani de închisoare. Soțul ei, Loredo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro