Patru români au murit astăzi în două accidente terifiante, în Spania. Plecaseră peste hotare pentru o viaţă mai bună

Patru români au murit astăzi în două accidente terifiante, în Spania. Plecaseră peste hotare pentru o viaţă mai bună © Pixabay

Final teribil pentru patru români, în Spania. Aceştia şi-au pierdut viaţa în două accidente trase, parcă, la indigo. Accidentele şocante au avut loc aproape de aeroportul Castellón, la ora 07.00 dimineaţa, şi în Don Benito, în jurul orei 14.00.

Cei patru români, alături de familiile lor plecaseră la muncă în străinătate. Sperau la o viaţă mai bună şi la un trai decent la reîntoarcerea în ţară. Din păcate, însă, au murit în două accidente înfiorătoare în Spania.

Primul accident a avut loc dimineaţă, în jurul orei 07.00, aproape de aeroportul din Castellón. În autovehicul se aflau patru români, o femeie de 24 de ani şi trei bărbaţi de 22, 43 şi 48 de ani. Doi dintre cei trei bărbaţi au murit, însă, în urma tragediei. Medicii au încercat să facă tot ce pot pentru bărbatul de 22 de ani şi pentru cel de 48 de ani, însă din păcate cei doi au decedat.

Tânăra şi celălalt bărbat au ajuns de urgenţă la spital. De asemenea, accidentul s-a soldat şi cu o a treia victimă. Un bărbat de 44 de ani, francez, care se afla în cealaltă maşină implicată în accident a decedat şi el.

Celălalt accident terifiant a avut loc tot miercuri, în jurul orei 14.00. Trei persoane, dintre care doi români, se deplasau pe un drum din Don Benito, însă, la un moment dat, autovehiculul a intrat în coliziune cu o altă maşină. Cei doi români nu au mai avut nicio şansă. De asemenea, bărbatul care se afla alături de cele două victime în maşină, dar şi şoferul celuilalt autovehicul implicat în accident au ajuns de urgenţă la spital, potrivit presei din străinătate.

Tot în Spania, un alt accident teribil a avut loc pe 1 decembrie, atunci când Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, a murit. Trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în ţară pe 10 decembrie, urmând ca acesta să fie înmormântat pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II, din Bucureşti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro