Scene șocante la morgă. Naşa lui Cornel Galeș, declarații exclusive. "Vivi l-a recunoscut”

+3 click pentru
galerie

Scene șocante la morgă. Naşa lui Cornel Galeș, declarații exclusive. "Vivi l-a recunoscut” © arhiva

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident de mașină, ieri, în Spania. Cea care i-a fost alături în ultimul timp acestuia, Vivi, a mers la morgă pentru a recunoaște trupul bărbatului. Doina Belu, nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete a făcut declarații șocante la ”Agenția Vip” despre momentul în care femeia a văzut trupul fără viață. 

Vivi, cea care i-a fost alături lui Cornel Galeș în ultimul timp a fost și cea care a trebuit să recunoască trupul bărbatului la morgă. După ce ieri a aflat că aceasta a murit, femeia s-a urcat direct în avion cu destinația Spania, acolo unde s-a întâmplat tragedia. Deoarece aceștia nu erau căsătoriți, recunoașterea cadavrului a fost mult mai dificilă, autoritățile spaniole având reguli stricte pentru rudele celui decedat. ”A ajuns Viviana acolo. Ea a întâmpinat o gramadă de grautăți pentru că nu sunt căsătoriți.”, a spus Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.

Greu de imaginat, femeia a trebuit să recunoască trupul bărbatului pe care l-a iubit, iar atunci a trăit prin cele mai grele clipe. ”A ajuns la morgă, l-a recunoscut, era dezbrăcat. Urmează actele, urmează birocrația birocrațiilor. A plătit o grămadă de bani. Ultima oară am vorbit cu ea la ora 8. Trebuie să cumpăram îmbrăcăminte”, a mai adăugat aceasta. 

Șocul morții lui Cornel Galeș a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați lui, iar Doina Belu a dezvăluit în exclusivitate pentru Agenția Vip de la Antena Stars, că în ziua în care finul ei a avut tragicul accident, pe pagina ei de socializare i-a apărut o amintire cu acesta pe care trebuia să o împărășească cu prietenii virtuali. Femeia susține că totul a fost o premoniție la ceea ce urma să se întâmple la doar câteva ore distanță. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro