Prietenul lui Cornel Galeş, mărturii sfâşietoare! Cum a murit, de fapt, fostul soţ al Ilenei Ciuculete și cine se afla la volan

Prietenul lui Cornel Galeş, mărturii sfâşietoare! Cum a murit, de fapt, fostul soţ al Ilenei Ciuculete și cine se afla la volan © Facebook

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete a luat în surprindere pe toată lumea. Cea care a făcut cumplitul anunț a fost chiar nasa de cununie, Doina Belu, care inițial a crezut că este vorba despre o farsă.  Accidentul a avut loc în Spania, acolo unde Galeș se stabilise de un an.

Nasa acestuia a declarat că a fost sunată de către un român din Spania care i-a spus că Galeș a murit, iar ulterior vestea a fost confirmată și de Viviana iubita lui Cornel Galeș. Bărbatul în vârstă de 60 de ani  se află pe scaunul din dreapta al unei mașini împreună cu un prieten bun din Valencia și se îndreptau către un restaurant cu specific românesc pe care îl frecventau destul de des. La momentul coliziunii, fostul soț al Ilenei ciuculete nu purta centură de siguranță iar impactul i-a fost fatal, iar cu doar câteva ore înainte petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica. 

"În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi.", a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars. 

Mai mult, prietenul apropiat al lui Cornel Galeș, Silviu Lepădat, a declarat pentru Antena Stars, că de înmormântare se va ocupa Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

"Presupun că Viviana, în primul rând se va ocupa de înmormântare, dar nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva. Dacă mai este nevoie de aşa ceva, dar sunând, îţi dai seama, nu te joci cu vorbe din astea. Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului.  Cred că o să ne ocupăm noi, prietenii (nr. de înmormântare. . El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ, dar cred că văzut la ştiri.", a mai spus Silviu Lepădat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro