Pedeapsa primită de un pasager care s-a urcat în avion cu pisica obeză. Cât cântărește motanul Victor

Pedeapsa primită de un pasager care s-a urcat în avion cu o pisică obeză. Cât cântărește motanul Victor © Facebook

Un pasager din Rusia a fost sancționat de compania cu care a zburat, după ce și-a urcat pisica obeză la bordul unui avion, depășind astfel limita de greutate admisă pe aeronavă. Pentru a reuși acest lucru, tânărul a înlocuit motanul cu un altul, în timpul controalelor de securitate.

Mikhail Galin, un tânăr din Rusia, a împărtășit experiența pe care a avut-o atunci când și-a adus pisica grăsană la bordul unui avion al companiei Aeroflot. Atunci când a aflat ce a făcut pasagerul, i-a anulat punctele de loialitate, potrivit AFP.

Cât cântărește motanul Victor

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, atunci când Galin a zburat din Letonia către Vladivostok, Extremul Orient rus. În timpul unei escale la Moscova, a constatat că motanul lui, pe nume Victor, era considerat prea greu pentru a fi acceptat în cabină. Limita de greutate este de 8 kilograme.

„La cântărire, animalul avea peste 10 kg, o greutate neautorizată în cabină”, a povestit tânărul, pe Facebook.

La ce soluție a recurs tânărul

Bineînțeles, pentru că n-avea cum să își abandoneze pisica, Galin a amânat zborul din Moscova și s-a pus pe căutat – pe căutat de pisici asemănătoare, dar mai ușoare.

Zis și făcut. A găsit un motan aproape identic, doar cu câteva kilograme în minus. S-a întors la aeroport cu Victor, dublura sa și proprietarii falsului Victor și a reușit să își facă check-in-ul după ce prezentase dublura la îmbarcare.

Tânărul a postat și poze din avion, alături de Victor, care stătea comfortabil cu un pahar de șampanie alături. Toată scamatoria nu a fost apreciată de Aeroflot, care a analizat camerele de supraveghere și a decis să îl elimine pe Galin din baza de date a programului de loialitate, ștergând punctele acumulate după mii de kilometri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro