Pedeapsa pe care o riscă doi turiști care au furat 40 de kilograme de nisip, de pe o plajă

Pedeapsa pe care o riscă doi turiști care au furat 40 de kilograme de nisip, de pe o plajă © Pexels

Fix când credeai că ai auzit tot în materie de furt, te lovești de o situație ca asta. Doi turiști riscă să ajungă la închisoare, după ce au furat 40 de kilograme de nisip, de pe o plajă din Italia.

Conform The Guardian, doi francezi, un cuplu, riscă să ajungă șase ani după gratii și să plătească o amendă de 3.000 de euro, pentru că au furat 40 de kilograme de nisip, de pe o plajă din Sardinia.

Cum a fost descoperită grozăvia

„Alarma” a fost dată de polițiștii de frontieră, care au găsit 14 sticle mari de plastic, în portbagajul autoturismului celor doi francezi. Înăuntrul sticlelor au găsit nisip de pe plaja Chia, din sudul insulei italiene.

Senin, cuplul le-a explicat carabinierilor că au luat nisipul drept suvenir și că nu și-au dat seama că au comis o infracțiune.

Probleme cu nisipul, de ani de zile

Din păcate pentru ei, însă, poliția din Sardinia ia foarte în serios aceste cazuri, având în vedere că „sustragerea” de nisip și scoici a devenit o întâmplare tot mai frecventă, în ultimii ani.

Soț și soție din Gorj, prinși la furat

Un bărbat din Gorj a fost prins la furat împreună cu soția lui. Omul, în vârstă de 45 de ani, conducea lejer pe un drum, atunci când a fost oprit de polițiști. Înăuntrul portbagajului, polițiștii au găsit în jur de zece bidoane de 20 de litri, care conțineau gazolină. Nici bărbatul, nici soția lui, n-au putut să le explice oamenilor legii de unde au luat combustibilul, unul extrem de periculos și de inflamabil, de altfel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro