Pentru a scăpa de polițiști, un primar beat care dăduse cu prietenii o petrecere în carantină, a intrat într-un sicriu și s-a prefăcut mort!

Pentru a scăpa de polițiști, un primar beat care dăduse cu prietenii o petrecere în carantină, a intrat într-un sicriu și s-a prefăcut mort! © twitter

Pentru a scăpa de polițiști, un primar beat care dăduse cu prietenii o petrecere în carantină, a intrat într-un sicriu și s-a prefăcut mort! 

Pentru că se afla la o petrecere chiar pe timp de carantină, un primar din Peru s-a gândit că a găsit soluția pentru a scăpa de polițiști. Acesta a intrat într-un sicriu și s-a prefăcut că e mort! 

Chiar dacă se afla în plină carantină, primarul orașului Tantara din Peru a ieșit cu prietenii să bea, însă atunci când a aflat că poliția e pe urmele sale, edilul a găsit rapid o soluție cu care credea că va scăpa de orice pericol. Bărbatul a încercat să scape și a intrat într-un sicriu și a vrut să se prefacă că e mort. 

Din păcate pentru el, soluția care se credea a fi cea mai bună nu a ținut foarte mult, iar edilul a fost încătușat și acuzat de încălcarea regulilor de distanțare socială. 

Imediat în presa internațioanală au apărut și imagini cu bărbatul care se afla în sicriu. Momentan nu se știe unde avea loc petrecerea și cum de a avut fix lângă el un sicriu în care a intrat. 

Peru a intrat în carantină în urmă cu 66 de zile, iar primarul a fost criticat de localnici pentru că nu s-a implicat și nu a luat măsuri de siguranță.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro