Polițist prins când fura bunuri de lux din casele morților! Bărbatul riscă să ajungă după gratii

Polițist prins când fura bunuri de lux din casele morților! Bărbatul riscă să ajungă după gratii © Pixabay

Un poliţist riscă să fie condamnat la închisoare după ce a furat bunuri de valoare din diferite case ale morţilor. Iată cum acţiona bărbatul!

Graeme Williams, fost polițist din Marea Britanie a furat atât bani cât şi diferte bunuri de lux din casele morţilor. Printre acestea se numără şi o maşină de spălat.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani şi-a pus planul în aplicare după ce a cerut să fie voluntar la o secţie de poliţie din Londra. Acolo, fostul poliţist trebuia să se deplaseze la casele în care aveau loc decese în mod dubios. Acestea nu erau însă considerate ca fiind nişte cazuri suspecte, de aceea nu erau anchetate penal, informează Mirror

Graeme Williams pătrundea în locuinţe purtând uniforma Poliţiei şi participa la număratul banilor şi a bunurilor până când moştenitorii sau rudele acestora veneau să le ia.

Bărbatul a furat bunuri de lux, cum ar fi un ceas ce valora 800 de lire sterline, o maşină de spălat, un televizor, un frigider, mobilier şi opere de artă. Unii dintre păgubiţi erau informaţi că bunurile au fost scoase la licitaţie, în ajutorul oamenilor străzii.

Infractorul a furat sume uriaşe de bani! În anul 2012, bărbatul a jefuit un bătrân, proaspăt mutat într-un azil de nu mai puţin de 5.000 de lire.

Un alt caz a fost sesizat după ce un bărbat murise şi lăsase o sumă mare de bani în urmă. Din averea sa ce valora 46.315 lire, infractorul a furat 6.520 de lire. 

În urma depistării sale, în casa lui Graeme Williams poliţiştii au găsit 20.000 de lire sterline, bani ascunşi într-un seif şi alte 5.000 de lire într-o cutie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro