Ce a făcut un profesor, pentru a-și prelungi vacanța. A fost forțat să-și ceară scuze în mod public

Ce a făcut un profesor, pentru a-și prelungi vacanța. A fost forțat să-și ceară scuze în mod public © Pixabay

Un profesor a fost forțat să își ceară scuze public, după ce a recurs la o soluție cel puțin interesantă, pentru a-și prelungi vacanța. Bărbatul a cumpărat un diagnostic fals de tuberculoză, de pe internet, ca să poată sta acasă mai mult.

Un profesor de engleză, care predă la o școală privată din China, a cumpărat un diagnostic fals de pe internet, pentru a-și prelungi vacanța cu ocazia Zilei Naționale a Chinei. Denumit doar Mr. Du, bărbatul ar fi scos din buzunar 470 de yuani (echivalentul a 67 de dolari) pentru o radiografie la piept falsă și un diagnostic, evident tot fals.

Cu ajutorul celor două așa-zise probe, profesorul „s-a îmbolnăvit” de tuberculoză, o boală a plămânilor extrem de periculoasă și contagioasă.

Fix din cauza pericolului la care ar fi putut fi expuși ceilalți oameni de la școală, instituția de învățământ i-a dat liber profesorului. Mai mult, a acoperit costurile investigațiilor medicale pentru a stabili dacă vreunul din elevii omului s-au îmbolnăvit și ei. Norocul (sau ghinionul) a făcut că doi elevi chiar erau bolnavi de tuberculoză, scrie Oddity Central.

Speriat de faptul că au existat elevi diagnosticați cu tuberculoză, Mr. Du a plătit încă 315 de yuani (45 de dolari) pentru un alt diagnostic fals, din care reiese că nu mai e bolnav. Doar că părinții nu l-au crezut, având în vedere că aceasta este o condiție care se vindecă după o lungă perioadă de tratament. Forțat de furia părinților, profesorul a fost dus la un consult la doctor, unde s-a aflat că nu fusese bolnav niciodată.

Bărbatul a fost forțat să își ceară scuze public. Nu se știe dacă încă mai lucrează la școală sau nu.


facebook whatsapp twitter pinterest