Răsturnare de situaţie! Autorităţile din Wuhan neagă decesul medicului care a anunţat epidemia de coronavirus

Răsturnare de situaţie! Autorităţile din Wuhan neagă decesul medicului care a anunţat epidemia de coronavirus © arhivă

S-a spus că medicul chinez Li Wenling, cel care a lansat avertismentul vizavi de epidemia de coronavirus, a murit după ce a fost infectat. Ei bine, autorităţile din Wuhan neagă totul!

"Li Wenling, medicul chinez care a lansat avertismentul privind epidemia provocată de noul coronavirus, a murit" - asta titrau ziarele din China.

Ştirea a apărut joi seară, la scurt timp după ce reprezentanţii spitalului au mărturisit în timpul unui eveniment social că "în lupta împotriva epidemiei de pneumonie cu noul coronavirus, Li Wenliang, un oftalmolog al spitalului nostru, a fost din păcate infectat. În prezent este în stare critică şi încercăm tot posibilul să-l salvăm".

Mai mult, un oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi-a exprimat tristeţea la aflarea veştii. Ulterior, OMS a precizat că reprezentantul, doctorul Mike Ryan, a fost solicitat să comenteze informaţiile privind moartea medicului.

OMS nu avea nicio informaţie despre starea doctorului Li Wenling. Acum, autorităţile din Wuhan neagă totul! Li Wenling nu ar fi murit, conform ctvnews.ro.

De altfel, după ce Li Weling a lansat avertismentul referitor la epidemia de coronavirus, a fost acuzat de poliţişti că răspândeşte ştiri false. Aşa a devenit unul dintre medicii anchetaţi pentru că ar fi încercat să dezvăluie informaţii despre virusul ucigaş. 

Coronavirusul a ucis peste 560 de persoane şi a contaminat alte 28.000 de persoane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro