Tragic! Un bebeluș a fost diagnosticat cu coronavirus la câteva ore după naștere. Este cea mai tânără victimă

Tragic! Un bebeluș a fost diagnosticat cu coronavirus la câteva ore după naștere. Este cea mai tânără victimă © Pixabay

Clipe cumplite pentru familia unui bebeluş! Nou-născutul a fost diagnosticat cu coronavirus la doar câteva ore după ce a venit pe lume. Iată cum a fost posibil!

Nou-născutul a venit pe lume în Wuhan, acesta fiind epicentrul epidemiei de coronavirus. Mama copilului a fost înştiinţată că a fost diagnosticată cu teribilul virus cu câteva clipe înainte de a intra în sala de naştere. 

Medicii au încă semne de întrebare în cazul micuţului care a fost diagnosticat cu coronavirus la numai 30 de ore după naştere. Doctorii nu au stabilit cu exactitate cum a fost transmis virusul: fie în pântec sau după ce s-a născut bebeluşul.

La naştere, bebeluşul cântărea 3,65 de kilograme. În prezent, micuţul se află sub observaţia atentă a medicilor, monitorizându-i starea de sănătate.

Doctorii sunt îngrijoraţi, anunţând că virusul dezastruos s-ar putea transmite şi direct de la mamă la copil. De aceea, femeile însărcinată trebuie să aibă foarte mare grijă, până ce se stabileşte cu exactitate modul în care bebeluşul a fost infectat cu coronavirus.

Bilanțul morților din cauza virusului creşte de la o clipă la alta

Cutremurător! Bilanțul epidemiei de coronavirus crește din moment în moment, făcând noi victime. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 500, iar peste 24.000 sunt deja infectați cu virusul ucigaș.

Cele mai multe decese din ultimele ore au fost înregistrate în provincia Hubei, acolo unde coronavirus a fost depistat pentru prima dată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro