Bilanțul morților din cauza coronavirus crește de la o zi la alta. 500 de persoane și-au pierdut viața, iar aproape 25.000 sunt infectate

Bilanțul morților din cauza coronavirus crește de la o zi la alta. 500 de persoane și-au pierdut viața, iar aproape 25.000 sunt infectate © arhiva

Bilanțul epidemiei de coronavirus crește din moment în moment. Numărul moțrilor a ajuns la 500, iar peste 24.000 sunt deja infectați cu virusul ucigaș.

Cele mai multe decese din ultimele ore au avut loc în provincia Hubei, acolo unde virusul a fost depistat pentru prima oara. 

Ieri, la aceeași ora, numărul morților era de 425, iar persoanele infectate erau într-un număr de 20.000. 

Organizația mondială a Sănătății a anunțat că virsul reprezintă o urgență la nivel global. Oamenii sunt în stare de șoc și nu știu cum să facă pentru a nu se infecta cu virusul ucigaș. 

"Nu am mai văzut atâţia pacienţi în cei 20 de ani de când lucrez. E ca aglomeraţia de Festivalul Primăverii în spitalul nostru", a spus o asistentă din Wuhan, potrivit Mediafax.

Persoanele din China nu pot fi inmormântate

Autoritățile chineze anunță că persoanele decedate din cauza coronavirus nu pot fi înmormântate. deoarece există riscul de răspândire. Trupurile neînsuflețite vor trebui fi incinerate numai în crematorii aurotizate de către oficialii chinezi. 

Familiile decedaților nu vor putea să-și ia rămas bun de la apropiați, trupurile morților fiind dezinfectate și băgate în saci ce vor fi sigilați de medicii legiști. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro