Rezultatul testului COVID-19 a sosit pentru Angela Merkel. E infectată sau nu cu noul coronavirus?

Rezultatul testului COVID-19 a sosit pentru Angela Merkel. E infectată sau nu cu noul coronavirus? © arhiva

Angela Merkel, cancelarul Germaniei a fost suspectă de coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID-19. Acesta se află în izolare, iar în urmă cu puțin timp a sosit rezultatul testului.

După ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus, Angela Merkel a rămas în izolare, iar în urmă cu puțin timp a ajuns și rezultatul primul test de COVID-19. 

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Steffab Seibert, potrivit DPA a anunțat în că rezultatul primul test de coronavirus al Angelei Merkel este NEGATIV

Totuși, cancelarul Germaniei va fi supus la mai multe teste care vor fi repetate în zilele următoare. 

Angela Merkel este una dintre cele mai puternice femei din lume, iar în plină pandemie de coronavirus este implicată activ să ia cele mai bune decizii în privința stopării răspândirii virusului provenit din China. 

Angela Merkel, mesaj pentru popor

Angela Merkel a transmis prin intermediul televiziunii un mesaj pentru popor cu privire la pandemia de coronavirus. 

„Este o criză serioasă şi trebuie tratată cu seriozitate. Germania nu s-a mai confruntat de la al II-lea Război Mondial cu o provocare care să necesite atât de mult solidaritate”, a spus cancelarul Germaniei.

Vreau să transmit clar că ne confruntăm cu o epidemie şi că Guvernul federal şi guvernele landurilor fac tot posibilul pentru a proteja comunităţile şi pentru a limita efectele negative de natură economică, socială şi culturală. Dar trebuie să înţelegeţi că este nevoie de contribuţia fiecăruia”, a spus cancelarul german.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro