Român din Italia, în căutare de prostituate pe străzile goale ale Peninsulei! Bărbatul se afla în izolare la domiciliu

Român din Italia, în căutare de prostituate pe străzile goale ale Peninsulei! Bărbatul se afla în izolare la domiciliu © pixabay

Criza coronavirusului a obligat Italia să intre în totalitate în izolare, însă nu toată lumea respectă aceste reguli impuse de autorități.

Un român din Italia a fost surprins noaptea trecută de un echipaj de carabinieri care patrula aerian, în jurul orei 02:30, pe când ce se plimba pe străzile din Toronto.

Deși el trebuia să rămână în izolare la domiciliu, bărbatul a ieșit pe străzile goale în căutare de...companie.

Polițiștii l-au întrebat de ce a încălcat măsurile impuse, iar el a spus, puțin stânjenit, că voia să găseasă o prostituată.

Ca urmare, tânărul a fost acuzat că nu a respectat prevederile impuse de autorități, ba chiar a fost și amendat pentru acest lucru.

Italienii nu respectă măsurile impuse de conducere

Nu doar românul a riscat și a ieșit "la plimbare". Cu puțin timp înainte de acest incident, doi italieni, unul de 38, respectiv 45 de ani, au fost acuzați de tentativă de furt calificat, dar și de nerespectarea prevederilor impuse de Guvernul italian, după ce au încercat să spargă un magazin din centrul Garibaldi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro