Crimă înfiorătoare în Austria. Un român a înjunghiat și ucis o bătrână, pe stradă

Crimă înfiorătoare în Austria. Un român a înjunghiat și ucis o bătrână, pe stradă © Arhivă

Crimă înfiorătoare în Austria. Un român a înjunghiat și ucis o bătrână, în plină stradă. Incidentul șocant a avut loc pe timp de zi, în localitatea Gloggnitz.

Un român a șocat comunitatea din localitatea austriacă Gloggnitz. Bărbatul, pe nume Ioan P. și în vârstă de 38 de ani, a atacat o pensionară în vârstă de 83 de ani. Înarmat cu un cuțit, a tăbărât pe biata femeie și a înjunghiat-o de mai multe ori, conform oe24.at.

Românul a ajuns în custodia poliției

Rănile au fost prea mult pentru bătrâna de 83 de ani. Austriaca s-a prăbușit pe stradă și a murit din cauza atacatului sângeros. Românul a fost prins de polițiștii chemați la fața locului, arma crimei a fost identificată, iar el chiar și-a recunoscut fapta.

„Bărbatul este responsabil pentru crimă. Procuratura a cerut ca suspectul de omor să fie menținut în custodie”, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii Wiener Neustadt.

Bărbatul are un istoric cu violența

Deși nu se cunoaște momentan motivul crimei, se pare că românul obișnuia să aibă ieșiri violente. Omul, care lucra la o fermă, și-a amenințat recent doi colegi - tot cu cuțitul. Deși poliția nu a intervenit, românul a fost dat afară pentru comportamentul său.

Polițiștii austrieci încearcă acum să își dea seama ce a dus la acest gest înfiorător.

În prezent, românul se află la închisoarea Neustadr din Viena, iar sâmbătă dimineață a fost interogat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro