O româncă de 39 de ani din Italia şi-a înjunghiat mortal fostul soţ, chiar la locul de muncă. Bărbatul era avocat

+2 click pentru
galerie

O româncă de 39 de ani din Italia şi-a înjunghiat mortal fostul soţ, chiar la locul de muncă. Bărbatul era avocat © Facebook

Un caz şocant a avut loc, în Lazio, Italia, acolo unde o româncă şi-a ucis fostul soţ cu sânge rece. Tragedia s-a petrecut marţi seara, chiar la locul de muncă al bărbatului, în vârstă de 57 de ani.

Românca a ajuns pe mâna poliţiei

Totul s-a întâmplat marţi seara, în jurul orei 19.00. Se pare că Mioara Bascoveanu, românca în vârstă de 39 de ani, ar fi mers la biroul bărbatului, acolo unde ar fi avut loc o ceartă foarte aprigă. Nu se ştie care a fost motivul disputei dintre ei, însă, potrivit primelor informaţii, se pare că femeia s-a înfuriat atât de tare încât a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat de mai multe ori fostul bărbat, care era avocat.

Bărbatul de 57 de ani a murit pe loc. Carabinierii au fost alertaţi de urgenţă şi au ajuns la faţa locului, acolo unde au găsut trupul neînsufleţit al italianului. Românca de 39 de ani a fost prinsă şi a ajuns pe mâna Poliţiei. Momentan nu se ştie motivul pentru care femeia s-ar fi înfuriat atât de tare pe fostul soţ încât a decis să-i ia viaţa, mai ales că cei doi aveau împreună şi un copil.

Întreaga comunitate este şocată

Toţi cei care i-au cunoscut pe cei doi sunt şocaţi, mai ales că nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea femeii, care lăsase tuturor o părere bună. Românca era blândă şi liniştită, iar oamenii care o cunoscuseră ajunsese să o îndrăgească, potrivit inliberauscita.it.

Se pare, însă, că Mioara Bascoveanu trecea printr-o perioadă dificilă, din cauza unor probleme la locul de muncă, dar şi din viaţa sa personală, lucru ce ar fi putut să o determine să comită tragica crimă. Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmază să se stabilească condiţiile în care a avut loc tragedia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest