O româncă din Italia a născut, apoi și-a aruncat bebelușul într-un tufiș! Șocant cum arăta nou-născutul 

O româncă din Italia a născut, apoi și-a aruncat bebelușul într-un tufiș! Șocant cum arăta nou-născutul © captura video

O româncă stabilită în Italia a fost capabilă de un gest absolut îngrozitor. Femeia este acuzată că și-a ucis și abandonat nou-născutul într-un tufiș.

Un turist german a fost cel care a făcut descoperirea macabră, iar bărbatul a alertat imediat autoritățile. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că femeia și-a ucis bebelușul, apoi l-a aruncat într-un tufiș, sperând să scape basma-curată. Cu toate acestea, femeia a fost acuzată de omor și este cercetată și pentru ascunderea unui cadavru, scrie adnkronos.com.

Procurorii italieni au declarat că s-au făcut percheziții și în locuința femeii, de unde au fost ridicate mai multe haine și obiecte. Pentru moment, nu se cunosc cauzele pentru care românca a comis oribila crimă, însă trupul neînsuflețit al nou-născutului prezenta urme de violență în zona capului, iar cordonul ombilical era încă atașat. 

"Criminala din Oradea" a acționat la fel

Nadia Filip și-a ucis fetița, în vârstă de doar o lună, apoi a îngropat trupul neînsuflețit în curtea unei case vechi, ce apariține părinților săi. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează săvârșirea de violență și infracțiune de omor. Până în momentul în care a trebuit să meargă la Serviciul de Evidență al Populației, pentru mai multe formalități înainte de cununia civilă, acolo unde i s-a cerut certificatul de naștere al fetiței, care figura în registrele maternității. Femeia a mințit că a născut, însă angajaților li s-a părut suspectă povestea, astfel că au anunțat imediat poliția.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro