Rugăciunea pentru părinți, care le dă sănătate și viață lungă

Rugăciunea pentru părinți, care le dă sănătate și viață lungă © Pixabay

Nu doar părinții își protejează copiii, ci și copiii! Pentru cei cu credință în suflet, este foarte importantă rostirea frecventă a unei rugăciuni miraculoase, menită să aducă sănătate și trai lung pentru cei care le-au dat viață.

Din păcate, de cele mai multe ori, părinții ne sunt luați de lângă noi din pricina bolilor. Cu cât înaintăm mai mult în vârstă, cu atât apar din ce în ce mai multe probleme de sănătate, care prcă nu ne dau pace.

Rugăciunea pentru părinți

Această rugăciune, care se spune că este foarte puternică, ajută să țină bolile la departe, dar să și îi vindece pe cei care sunt în suferință. Nu vindecă doar trupul, ci și spiritul, așa că cei care au starea de spirit foarte proastă se pot recupera ușor-ușor.

Iată, așadar, cum arată rugăciunea care te poate ajuta să îți protejezi părinți și să le oferi o viață cât se poate de lungă.

Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru tatăl meu și pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea și anume: să-i cinstesc și să-i iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea. Cea dintâi din îndatoririle mele către ei este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria lor, a mă supune și a-i ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor, primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro