S-a păstrat virgină până în noaptea nunţii şi când a ajuns în dormitor, a crezut că trăieşte un coşmar! Ce a păţit tânăra de 23 de ani

S-a păstrat virgină până în noaptea nunţii şi când a ajuns în dormitor, a crezut că trăieşte un coşmar! Ce a păţit tânăra de 23 de ani © Foto simbol Pixabay

S-a păstrat virgină până la 23 de ani şi, în noaptea nunţii, a aflat cu groază că nu poate întreţine relaţii intime! Este povestea neobişnuită a unei tinere, devenită virală în mediul online.

Stephanie şi Andrew au decis în 2015, la începutul relaţiei lor, că vor aştepta noaptea nunţii pentru a întreţine relaţii intime pentru prima dată. Se cunoşteau deja de doi ani şi erau siguri că sunt sortiţi unul pentru celălalt. Aşa că, zis şi făcut!

În anul 2017, au devenit soţ şi soţie. În noaptea nunţii însă, când s-au retras în dormitor pentru a da frâu liber pasiunii, nu au reuşit şi au ajuns la concluzia că există o problemă.

Stephanie a povestit cum o afecţiune medicală despre care n-avea habar a ţinut-o departe de dormitor, chiar şi după nuntă. S-a confruntat cu o situaţie delicată, ce a făcut-o atât pe ea, cât şi pe Andrew, să aştepte încă doi ani, potrivit Mirror.

Totuşi, au încercat şi în luna de miere. Doar că, toate încercările lor de a face dragoste au fost în zadar. Stephanie simţea dureri îngrozitoare. Timp de câteva luni, Stephanie a mers la mai mulţi medici. Într-un final a aflat că suferă de o disfuncţie sexuală caracterizată prin contracţie involuntare a treimii inferioare a muşchilor vaginali. 

Practic, din cauza spasmelor involuntare, Stephanie simţea o durere teribilă când încerca să întreţină relaţii intime cu soţul ei, Andrew. 

Următorii doi ani au fost la fel de dificili. Stephanie a încercat mai multe tratamente, dar rezultatul întârzia să apară. Într-un final, după ce Stephanie a apelat la analgezice extrem de puternice, tinerii căsătoriţi au reuşit să facă dragoste. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro