Se caută stăpân pentru „cea mai rea pisică din lume”. Cum arată anunțul și de ce vor oamenii să scape de ea

Se caută stăpân pentru „cea mai rea pisică din lume”. Cum arată anunțul și de ce vor oamenii să scape de ea © Facebook

Un adăpost de animale este hotărât să scape de „cea mai rea pisică din lume”, așa cum chiar ei au numit-o în anunțul de adopție. Oamenii, care s-au cam săturat de comportamentul animalului, s-au decis să fie foarte sinceri atuci când au făcut anunțul cu pricina.

Fă cunoștință cu Perdita. Perdita este o pisică, se pare, care nu este deloc „pentru cei slabi de înger”. Așa și începe anunțul postat pe Facebook, în care reprezentanții adăpostului Mitchell County Animal Rescue sunt foarte deschiși și sinceri.

Alături de psotare, au atașat și două imagini, care zicem noi că definesc foarte bine personalitatea animalului. Deasupra, au scris clar și răspicat: „Credeam că e bolnavă, dar de fapt este doar nesuferită.”

Pe urmă, încep să scrie, în detaliu, care sunt problemele cu Perdita.

„Îi place: să se holbeze în sufletul tău până simți că nu vei mai fi niciodată fericit, cântecul Cât Scratch Fever, filmul Pet Cemetery (Church e eroul ei), sperieturi, să aștepte în colțuri întunecate, să fie regina casei ei, să păcălească angajații de la adăpost că este bolnavă”, scrie în anunțul inedit.

Continuă: „Nu îi place: culoarea roz, puii de pisică (yuck, sunt prea fericiți), câinii, copiii, filmele Disney, Crăciunul și ultimul dar NU cel din urmă, îmbrățișările. Este singură și gata să fie ciudată cu un om ciudat care înțelege spațiul personal.”

Adăpostul oferă pisica pe gratis, cel mai probabil pentru că abia așteaptă să scape de pisică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro