Șeful antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani, din cauza coronavirusului. Omagiul impresionant adus polițistului / VIDEO

Șeful antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani, din cauza coronavirusului. Omagiul impresionant adus polițistului © Adevărul

Epidemia de coronavirus nu discriminează. Printre victimele sale se numără și un bărbat de 48 de ani, șef al diviziei de antiterorism din Garda Civilă a Spaniei. Ca mulți alți mii de spanioli, a sfârșit ucis de virusul care a întors întreaga planetă peste cap.

Locotenentul-colonelul Jesús Gayoso Rey a murit la numai 48 de ani. Șeful Grupo de Acción Rápida (antiterorism) a Gărzii Civile din Spania s-a infectat după ce, împreună cu alți colegi polițiști, a mers să izoleze 60 de oameni care au participat la o înmormântare locală. Câteva zile mai târziu, după ce a contractat virusul, s-a stins pe patul de spital, scrie Adevărul. 

Colegii s-au strâns apoi și i-au dedicat un omagiu emoționat, care a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

Omagiul adus polițistului mort la datorie

Rey a murit vineri, pe 27 martie, după ce, timp de mai multe zile, s-a luptat pentru viața lui, în stare gravă. Sâmbătă, sute de colegi s-au strâns pe stradă, în fața locuinței sale, și i-au adus un omagiu emoționant polițistului care își dedicase viața luptei cu terorismul.

Comandantul a fost liderul unei operațiuni desfășurate în orașul Rioja Haro, în 7 și 8 martie. A fost să izoleze câteva zeci de persoane care s-au infectat cu COVID-19 la o înmormântare. Chiar dacă nu a participat fizic la operațiune, cel mai probabil Rey a fost infectat de unul dintre colegii săi, prezent în Rioja Haro.

Rey a lăsat în urmă doi copii și o soție. Este al patrulea polițist din Garda Civilă răpus de coronavirusul cel nemilos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro